«Өнімдерді, көкөністерді механикалық аспаздық өңдеуді орындау кезінде жұмыстар жүргізу» тақырыбында өндірістік оқытудан ашық сабақ

2024жылдың 9 желтоқсан «Кәсіптік құзыреттілік – болашақтың кілті» атты арнайы пәндер мен өндірістік оқытудың онкүндігінің 6 – ші күні өндірістік оқыту шебері Жанар Избасарова 2 курс № 13 топқа КМ1 Түрлі тәсілдерді қолдана отырып, азықтарға алғашқы аспаздық өңдеуді жүргізу бойынша «Өнімдерді, көкөністерді механикалық аспаздық өңдеуді орындау кезінде жұмыстар жүргізу» тақырыбында өндірістік оқытудан ашық сабақ өткізді.
#біртұтас_тәрбие_атырау_2024
#tarbie_ortalygy_atyrau_2024
#саналыұрпақ
#саналы_ұрпақ_атырау_2024


Жарияланды: 12.12.202408:11

Автор: