Қамырдан тағам түрлерін әзірлеу сабағы

«Ашытқылы, ашытқысыз, үгілмелі, тәтті, қабаттама қамырдан тағам түрлері» тақырыбында өндірістік оқытудан ашық сабақ

2024 жылдың 11 желтоқсанында «Кәсіптік құзыреттілік – болашақтың кілті» атты арнайы пәндер мен өндірістік оқытудың онкүндігінің 8-ші күні “Тамақтандыруды ұйымдастыру” мамандығының өндірістік оқыту шебері Зейнеп Кенжалина № 18 топқа КМ2 Әртүрлі тәсілдерді қолдана отырып, өнімдерді жылумен аспаздық өңдеуді орындау бойынша «Ашытқылы, ашытқысыз, үгілмелі, тәтті, қабаттама қамырдан тағам түрлері» тақырыбында өндірістік оқытудан ашық сабақ өткізді.


Жарияланды: 13.12.202407:47

Автор: